معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: برای ترغیب سازندگان لازم است متوسط صدور پروانه های ساختمانی در محدوده بافت های فرسوده از ۶ ماه به یک ماه کاهش یابد.

به گزارش اخبار ساختمان به نقل از روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد آئینی در نشست ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان ایلام اظهار کرد: در هر شهر، سه نوع محلات هدف بازآفرینی و بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شناسایی شده و سند ملی بازآفرینی شهری رویکرد ملی به نوع فرآیند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری را مشخص کرده است.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار گفت: یک کارگروه تخصصی ذیل ستاد بازآفرینی شهری با هدف جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز در سکونتگاه های غیر‌رسمی تشکیل شده و این ستاد ‌و کارگروه در کل کشور فعال بوده و در سطح استان ها با جدیت تشکیل و تصمیمات آن اجرایی می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد بناهای ناپایدار و فاقد هرگونه سازه در محلات هدف بازآفرینی شهری شناسایی شده است گفت: سهم استان ایلام 26 هزار بنای ناپایدار است که باید نوسازی و مقاوم سازی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه چنانچه سکونتگاه های حاشیه ای برای ادامه زیست انسانی مناسب باشد، ساماندهی می شوند، گفت: نظارت بر اعمال تخفیف حداقل 50 درصدی پروانه ساخت و اخذ مجوز‌ها باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد و مدت زمان متوسط صدور پروانه های ساختمانی باید به یک ماه کاهش یابد چرا که حق مردم است. همچنین از مدیران حوزه شهری می خواهیم تا از ظرفیت های قانونی بودجه جاری که بندهایی برای محرومیت زدایی مناطق محروم و کمتر برخوردار دارد، استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نهضت بهسازی و آسفالت معابر خاکی محلات هدف گفت: با برنامه ریزی های انجام شده ظرف سه سال آینده هیچ معبر خاکی مطابق ضوابط طرح های توسعه شهری در محلات هدف نخواهیم داشت.

پروژه های حوزه بازآفرینی شهری به شکل چند منظوره تعریف شود

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران طی این سفر در آیین افتتاح کتابخانه عمومی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در محله بانبرز شهر ایلام شرکت کرد و گفت: باید نیازهای محلات بر اساس اولویت های جدید احصا و پروژه های چند منظوره در محلات تعریف شود تا بتوان برای چند موضوع در بخش های مختلف فرهنگی، ورزشی، بهداشتی و آموزشی جهت ارایه خدمات به مردم از آن ها استفاده کرد.

بر اساس این گزارش آئینی با بیان اینکه مردمی سازی یکی از اهداف دولت سیزدهم در طرح بازآفرینی شهری است، گفت: برای این منظور باید از مشارکت خود مردم، سرمایه گذاران و خیران استفاده شود.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با تاکید بر لزوم تقویت و شتاب بخشی طرح بازآفرینی شهری در محلات هدف افزود: نگاه مثبت دولت سیزدهم به بازآفرینی شهری فضای خوبی برای فعالیت در این حوزه فراهم کرده است، معیشت، بهداشت و اشتغال سه موضوع اصلی است که باید در محلات کمتر برخوردار مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: ادبیات بازآفرینی در دولت سیزدهم تغییر یافته است، در واقع عمده مشکل در محلات هدف بازآفرینی فرسودگی و حاشیه نشینی نیست بلکه از بسیاری شاخص ها همچون خدمات آموزشی، فرهنگی و مسکن مناسب عقب ماندگی وجود دارد، تلاش دولت این است با همکاری نهادهای حمایتی فاصله بین محلات برخوردار و مناطق کمتر برخوردار کاهش یابد.

گفتنی است معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر از برخی پروژه های بازآفرینی شهری از جمله پایگاه خدمات اجتماعی و درمانگاه محله بانبرز ایلام نیز بازدید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
EnglishSaudi ArabiaIran